چلوگوشت

چلو گوشت - طرز تهیه چلوگوشت - چلوگوشت مامان پز - دستور پخت چلو گوشت - چلو گوشت - دستورپخت
مواد لازم:

چلوگوشت

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت

  • برنج  4 پیمانه که برنج راشسته همراه نمک حدود 2تا 3 ساعت اجازه میدهیمخیس بخورد .
  • نیم کیلوگوشت گردنگوسفندی یا ماهیچه ویا سر دست البته با گردن وماهیچه لذیذ تر و مجلسی تر است
  • پیاز 1 عدد
  • 1عددهویج خورد شده
  • مقداری فلفل دلمه ای  مقدار لازم رب ونمک فلفل
طرز تهیه:

چلوگوشت

طرز تهیه چلوگوشت

ابتدادپیاز نگینی خرد کرده بعد داخل قابلمه ریخته وبا روغن کمی تفت میدهیم  بعداز چند دقیقه گوشت را پیازها اضافه کرده واجازه میدهیم تا گوشت کمی رنگش تغییر کند .

بعد هویج وفلفل دلمه ای را نیز اضافه کرده ونمک وفلفل را همراه با کمی رب در قابله ریخته وبا قاشق هم زده واجازه می دهیم کمی تفت بخوران بعداز چند دقیقه دولیوان اب جوش به قابلمه اضافه کرده  در قابلمه را گذاشته تا گوشت در مدت حدودا 2 تا 3ساعت کاملا بپزد .

در قابلمه دیگر برنج از قبل خیس شده را اب کش کرده واجازه میدهیم  دم بکشد

بعد هردورا در ظرفی مخصوص سرومیکنیم نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست