پنکیک سوییسی

مواد لازم:
پنکیک سوییسی
مواد لازم پنکیک سوییسی
پنکیک سوبیسی (Sobieski Pancake) یک نوع پنکیک خاص است که معمولاً از ترکیب مواد سادهای مانند آرد، تخممرغ، شیر و شکر درست میشود. این پنکیکها معمولاً نازک و سبک هستند و ممکن است با مربا، عسل، یا انواع میوهها سرو شوند.
- سیب زمینی های سفت (که از روز قبل در آبجوش پخته شده باشد) 150 گرم
- کالباس 125 گرم 3-روغن ذرت یاآ فتاب گردان 3 قاشق غذا خوری 4-فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
- پیاز متوسط 2 عدد 6-نمک 1/4 قاشق چایخوری 7-مقداری جغفری خورد شدهوکالباس خورد شده برای تزیین
طرز تهیه:
پنکیک سوییسی
طرزتهیه وتاریخچه ومدت زمان پخت
این پنکیک لذیذ سیب زمینی یکی از غذا های محلی کشور سوییس است. مدت زمان تهیه آن 30 دقیقه ومدت پخت 80 دقیقه است
- سیب زمینی ها را با دانه درشت رند ه کرده
- کالباسهارو در برشهای درشت خردکنید پیاز ها را پوست گرفته وخردکنید .روغن رادر ماهیتابه بزرگ ریخته داغ کنید وکالباس پیازها را به آن اضافه نموده وتفت دهیدوهر چند وقت یکبار به هم بزنید سپس به سیب زمینی های رنده شده نمک وفلفل اضافه کنید این مواد را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید فر را از قبل روی 110درجه سانتیگراد گرم کنید
- ماهیتابه ظخیم تفلونی را که قطر آن15سانتیمتر است .کمی چرب کنید 1/4از مواد را داخل آن ریخته با کف قاشق پهن کنید تا تمام سطح آن را بپوشاند .
- با استفاده از یککفگیر بزرگ زمانی که یک سمت سیب زمینی ها کاملا برشته شد و مواد خورد هم رفتند آنرا برگردانید تا سمت دیگر آن نیز طلایی شود.پنکیک ها را در بشقابی که در مقابلگرما مقائم است بگذارید بهتر است دستمال کاغذی ضخیمی را زیر آن بگذارید تا چربی آن گرفته شود سپس بشقاب را داخل فر قرلر دهید.
- همینکار را با باقیماندهمواد تکرار کنید وسه پنکیکدیگر را سرخ شده را تزیین کنید وگرم گرم سرسفره بیاورید در صورت تمایل می توانید پنیر پیتزای رنده شده را نیزروی ان بپتشید وبه همراه سالاد میل کنید .
نوش جان