سیب زمینی با گوشت دودی و قارچ

سیب زمینی با گوشت دودی و قارچ
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی با گوشت دودی وقارچ
- سیب زمینی 750 گرم
- قارچ 500گرم
- مارگارین 60گرم
- آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
- خامه 125 گرم 6-گوشت دودی 185 گرم
- آب مرغ 280 میلی ( یک فنجان)
- موسیر درسته 2 عدد
- برگ سبز موسیر 2 قاشق
- دانه رازیانه 1/4 قاشق چای خوری
سیب زمینی با گوشت دودی و قارچ
طرز تهیه سیب زمینی با گوشت دودی وقارچ
1- سیب زمینی ها را پوست گرفته .بنا به اندازه آن نصف یا چهار قارچ قسمت کنید .وسپس در آب نمک بریزید تا کاملا پخته شوند .آبی را که اضافه آمده خالی کنید. سیب زمینی ها را ورقه ورقه کنید .
2 – موسیر را پوست گرفته وریز ریز کنید .قار چها را بشویید وبا دستمال پاککنید .سپس ورقه ورقه ببرید .
3 -ماهیتابه را روی گاز بگذارید ومارگارین را در آن آب کنید موسیر ها را در آن ریخته تفت دهید تا نرم وشفاف شود.گوشت دودی و قارچ ها را اضافه کنید وبگذارید 2 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
4 – آب مرغ را داغ کنید وروی مواد در حال سرخ شدن است بریزید “سیب زمینی ها وپودر سیر ونیمی از موسیر را به آن اضافه کنید .
5 -آرد ذرت را در آب سرد حل کرده .آنرا روی مواد بریزید وبگذارید روی حرارت کم بجوشید .بتدریج خامه را نیز اضافه کنید.
تمام این موادرا در ظرفی که از قبل گرم کرده اید بریزید و با قیمانده مو سیر و رازیانه را روی آن بپاشید.