چای میوه نسترن

چای میوه نسترن - طرز تهیه چای میوه نسترن | مقوی و سرشار از ویتامین C
طرز تهیه:

چای میوه نسترن

طرز تهیه چای میوه نسترن

  • کتری یا چای‌ساز را تا سطح نیم لیتر از آب پر کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید.
  • آب جوش را در قوری بریزید و 15 عدد میوه نسترن را به آن اضافه کنید.
  • دمای صفحه گرم‌کننده را روی 85 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و به مدت 15 دقیقه صبر کنید.
  • سپس دمای گرم‌کننده را به 65 درجه کاهش دهید و یک ساعت دیگر صبر کنید.
  • در مرحله آخر، دما را به 55 درجه تنظیم کرده و اجازه دهید چای برای 2 ساعت دم بکشد.
  • چای میوه نسترن آماده سرو است.

نوش جان

ویژگی های :

چای میوه نسترن

ویژگی‌های چای میوه نسترن

  • سرشار از ویتامین C: تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن.
  • مقوی معده: کمک به هضم بهتر غذا.
  • پایین‌آورنده فشار خون: مفید برای سلامت قلب و عروق.
  • ضد قند خون: مناسب برای افراد دیابتی.
  • کاهش‌دهنده درد و ورم کلیه: مفید برای سلامت کلیه‌ها.
فهرست