حلیم بادمجان (به سبک شهر اصفهان )
حلیم بادمجان (به سبک شهر اصفهان )
مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان
1- برنج نیم دانه مرغوب ایرانی 1 لیوان
2-گوشت سردست یاگردن گوسفند 400گرم
3-بادمجان 1کیلو
4-کشک 250گرم
5-سیر 4 حبه
6- پیاز سرخ شده 4 عدد
7-نعنا خشک 1 قاشق غذا خوری پر
8-زعفران دم کرده به مقدار لازم
9-ادویه ها که شامل /نمک .فلفل سیاه .زرد چوبه هر کدام به میزان لازم
حلیم بادمجان (به سبک شهر اصفهان )
طرز تهیه حلیم بادمجان
ابتدا گوشت را با آب وکمی نمک وزرد چوبه دارچین اجازه میدهیم حسابی بپزد .
در یک قابلمه دیگر برنج را ریخته واجازهمیدهیم بپزد وبعد با مجان های سرخ شده را بهش اضافه کرده واجازه میدهیم کامل بپزد .در ماهی تابه پیاز ها را سرخ کرده همراه سیر ونعنا داغ تفت دهید وداخل قابلمه برنج وبادمجان بریزید وحسابی باگوشت کوب له کنید گوشتهای پخته شده را از استخوان جدا کرده وآنها را نیز حسابی له کرده راز کش دار شدن حلیم بادمجان در این کوبیدنهای زیاد وله کردنگوشت که هر بار مقداری از آب گوشت را به گوشت اضافه کرده تا حسابی له شود .سپس گوشت را همراه کشک به مواد اضافه کنید وآب باقی مانده از آّ گوشت را نیز اضافه کنید ودوباره با گوشت کوب له کنید تا زمانی که کاملا آب گوشت جمع شود ویک بافت کش دار در مواد ایجاد شود سپس در ظرف مخصوص ریخته وبا پیاز داغ /کشک/سیر داغ / نعنا داغ تزیین وسروکنید .
نوش جان
پیشنهاد بیشتر برای صبحانه مامانپز