طرز تهیه خورشت قیمه

طرز تهیه خورشت قیمه
مواد لازم برای تهیه خورشت قیمه همراه باسیب زمینی برای 4نفر
- گوشت گوساله یا گوسفند 200گرم
- لپه 150گرم
- لیموعمانی 4تا5عدد
- سیب زمینی برای خلالی کردن وسرخ کردن 4تا5عدد
- رب ودارچین وادویه که شامل نمک وفلفل وزرد چوبه وپودر سیر می باشد به مقدار لازم و زعفران
- چاشنی که سلیقه ای است هممیتوانیماز گرد لیمواستفاده کنیم وهم ابلیمو ویا ابغوره
- پیاز برای پیاز داغ حدودا 1یا 2عدد
طرز تهیه خورشت قیمه
طرز تهیه خورشت قیمه همراه با سیب زمینی
ابتدا پیازهاروخلالی خوردکرد و کمی سرخ میکنیم مقداری که پیازها تغییر رنگ پیدا کردوطلایی شد گوشت را که به قطعه های کوچک کرده ایم رادر قابلمه ریخته وشروع به تفت دادن میکنیم تا رنگ گوشت تغییر کند .
بعد لپه ها رو که از قبل خیس کرده بودیم همراه رب به گوشت وپیاز داغ اضافه میکنیم وتفت داده واب به مقدار لازم حدودا یک لیتر اضافه کرده ودر قابلمه را بسته واجازه میدهیم بپزد زمانپخت حدودا3ساعت کافی است .در هنگام پخت لیموعمانیها را سوراخ کرده وداخل خورشت می ریزیم.نیمساعت قبل از سرو غذا چاشنی که دلخواهشما ابغوره یا گرد لیمو یا ابلیموهست همراهنمک ومقداری دارچین به خورشت اضافه کرده… البته نا گفته نماند در هنگامی که چاشنی را اضافه میکنیم می توانیم از زعفران اب شده برای رنگ وعطر خورشتت نیز استفاده کنیم که خورشت را بی نظیر میکند .
در اخر هم سیب زمینی های خلالی سرخ شده که تهیه کرده ایم را هنگام سرو خورشت روی ان ریخته وهمراه یک پلوی مرغوب میل میکنید ..
نوش جان