لوبیا پلو

لوبیا پلو - غذای ایرانی - غذای سبک ایرانی - غذای ایرانی بدون خورشت
مواد لازم:

لوبیا پلو

مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو برای 4 نفر

1/برنج  حدودا 4 لیوان پلوپز

2/گوشت چرخکرده 200 گرم

3/لوبیا سبز نگینی خورد شده سرخ شده 200گرم

4/ رب /نمک/فلفل /دارچین وزعفران نیز به مقدار لازم

5/روغن نیز به مقدار لازم

طرز تهیه:

لوبیا پلو

طرز تهیه لوبیا پلوبرای 4 نفر

ابتدا به تعداد نفرات برنج  حدودا 2 الا3 ساعت قبل از شروع پخت با اب شسته وبا مقداری نمک خیس کرده واستراحت میدهیم .

بعد برای شروع  طبخ واماده سازی ابتدا پیاز را خلالی خوردکرده وتفت میدهیم گوشت چرخکرده را داخل پیاز داغ ریخته وتفت می دهیم لوبیا سبز نگینی خورد شده وسرخ شده را نیز اضافه مواد کرده وادویه جات که شامل نمک و فلفل وپودر سیر میباشد را همراه دوقاشق رب به مواد اضافه کرده وتفت می دهیم در اخر همم  مقداری زعفران اب شده همراه دارچین واب به مواد اضافه کرده ومی گذاریم یک مقدار بپزد در کنار ان برنج از قبل خیس شده را ابکش کرده .

وقتی برنج را ابکش کردیماگر دوستداشتید ته قابلمه سیب زمینی یا نانرا به عنوانتهدیگ ان قرار داده ویک لایه برنج وبعد یک لایه از مواد را روی برنجریختهوبه ترتیب تا تمام شود وبعد برنج را به صورت دمکش روی اجاق قرار میدهیمبهمدت 45 دقیقه تا دمبکشد وبعد میل کنید نوش جان/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست