خورشت فسنجان

فسنجان - طرز تهیه فسنجون مامان پز - فسنجون مامانی - طرز تهیه خورشت فسنجان ایرانی
مواد لازم:

خورشت فسنجان

مواد لازم برای 4 نفر

1/گردواسیاب شده که به صورت کاملا خمیری ونرم شده باشد خدودا 200 گرم

2/گوشت چرخ کرده یا مرغ ویا گوشت بو قلمون دل بخواه وسلیفه ای است خدودا 250 گرم

3/پیاز رنده شده متوسط 1 عدد

4/رب انارکه اونیز سلیقه ای است ترش یا شیرین

5رب گوجه فرنگی وزعفران اب شده نیز به مقدار لازم

6/البته در بعضی از نقاط ایران به جای رب انار شیره انگور ویا ابغوره وشکر به عنوان چاشنی این خورشت استفاده میکننولی اصل این خورشت چاشنیش رباناراست

طرز تهیه:

خورشت فسنجان

طرز تهیه خورشت فسنجان برای 4 نفر

ابتدا پیاز رنده کرده ودر مقداری روغن تفت می دهیم (حتما باید پیاز رنده کنیم )

بعد گردورا که اسیاب کردیم وکاملا نرم شده را با مقداری اب حل میکنیم وبه پیاز داغ اضافه کرده ومقداری زرد چوبه ونمک ریخته ودرب قابلمه را گذاشته تا جوش بیاید هنگامی که جوش امد رب انار به مواد اضافه میکنیم اینباعث میشه گردو زودتر به روغن انداختن بیفتتد وفسنجان ما بهتر جا بیفتد .

اگر از گوشت چرخ گرده استفاده میکنید یک عدد پیاز را در گوشت رنده ریز کرده نمک وفلفل اضافه کرده وبه صورت گوله های کوچک دراورده وجدا کمی تفت دهید وبعد از یک ساعت به خورشت اضافه کنید .

اگر هم از مرغ یا بو قلمون استفاده میکنید انها رو با نمک وفلفل وادویه طعمه دار کرده در روغن کمی تفت داده وبه خورشت اضافه کرده در اخر هممقداری زعفران به خورشت اضافه کرده واجازه دهید جا بیفت وبعد میل کنید نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست