خورشت کنکر

مواد لازم:
خورشت کنکر
موارد لازم برای خورشت کنگر
- گوشت گوساله یا گوسفندی 300 گرم
- کنکر تازه 300گرم
- سبزی که شامل 350 گرم جعفری و150 گرم نعنا
- روغن 1عدد پیاز درشت 1استکان ابغوره نمک فلفل زرد چوبه
طرز تهیه:
خورشت کنکر
طرز تهیه خورشت کنکر
ابتدادکنکر ها گرفته وقسمت تیغدار انرا جدا کرده ودور میریزیم وبعد به تک های حدودا 2 سانتی یا3 سانتی خوردکرده ومی شویم بعد از شستن کنکرها انها را داخلروغن تفت داداه وکنار میگذاریم .
پیاز خوردکرده ودر روغن تفت میدهیم گوشت را به ان اضافه کرده واجازه میدهیم تا رنگگوشت تغییر کرده وتفت بخورد بعد زرد چوبه وفلفل را اضافه کرده همراه دولیوان اب گرم اجازه میدهیم 2 ساعت گوشت بپزد .بعد از 2 ساعت کنکر های سرخ شده را به گوشت اضافه کرده وبعداز دوباره نیم تا 45 دقیقه بعد سبزی سرخ شده این خورشت که نعنا وجعفری می باشد همراه با چاشنی انکهابغوره ونمک است را اضافه کرده وزمان میدهیم تاخورشتمان جا بیفتد.
لازم به ذکر است بگویم در بعضی از مناطق ایران در خورشت سبزی نمیریزن وبصورت قیمه ای درست میکنن