طرز تهیه خورشت قرمه سبزی

طرز تهیه خورشت قرمه سبزی
تهیه خورشت قرمه سبزی برای 4نفر
1/گوشت گوساله یا گوسفند البته تر جیحا گوسفند بهتر است 200گرم
2/سبزی خورشتی که شامل تره 200گرم جعفری 200گرم گشنیز واسفناج هر کدام150گرم و100گرم هم شنبلیله
3/لوبیای قرمز حدودا 150گرم که در بعضی از استان ها در ایران از لوبیای چشم بلبلی استفاده میکنن بستگی به سلیقه دارد.
4/لیموعمانی حدوده4یا 5عدد
5/چاشنی که بعضیها از گرد لیموعمانی استفاده میکنن واگر در دسترس نبود مقداری ابغوره استفاده کنید.
6/ پیاز یک عدد
طرز تهیه خورشت قرمه سبزی
طرزتهیه خورشت قرمه سیزی
ابتداپیاز داغ کرده وگوشت را درون پیاز داغ تفت میدهیم. بعد که کامل گوشت درون پیاز داغ تفت داده شد، ادویه ها که شامل زرد چوبه /فلفل/ پودر سیر مباشد را اضافه کرده و تفت می دهیم.
تاروی گوشت اب ریخته ولوبیا راکه قبلا خیس کردهبودیم را اضافه کرده و3تا4ساعت در قابلمه را بسته و اجازه میدهیم تا گوشت ولوبیا کاملا بپزد .
در زمانی که گوشت به همراه لوبیا در حال پخت است .سبزی قزمه را سرخ کرده رو به خورشت اضافه کرده وتعداد لیموعمانیهای که داشتیم با چنگال سوراخ کرده واضافه کرده ومی گذاریم همراه باگوشت وسبزی ولوبیا پخته شوندوجا بیفتد در نزدیک به خوردن نمک وچاشنی قرمه سبزی که شامل گرد لیموعمانی یاابغوره بستگی به ذاعقه هرکس دارد .را اضافه کرده تا حسابی به روغن افتاده یا به اصطلاح عامه جا بیفتد .
فوت کوزه گری اگر می خواهید عطر وبوی قرمه سبزیتان زیان زد باشد .دراخر کارهم مقدار شنبلیله خشکرا با روغن تفت داده وبه خورشتتان اضافه کنید .
نوش جان