طرز تهیه کتلت لاهیجان

طرز تهیه کتلت لاهیجان
مواد لازم:

طرز تهیه کتلت لاهیجان

مواد لازم برای طرز تهیه کتلت لاهیجان
  • سیب‌زمینی: 2 عدد
  • گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • نان بربری: 2 عدد
  • سبوس نان بربری: 1.5 لیوان
  • تخم‌مرغ: 1 عدد
  • نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و ادویه کاری: به مقدار لازم
طرز تهیه:

طرز تهیه کتلت لاهیجان

طرز تهیه کتلت لاهیجان با طعمی متفاوت

  1. سیب‌زمینی‌ها را در آب بجوشانید و بعد از پخت کامل، بگذارید خنک شوند. سپس آن‌ها را به خوبی له کنید.
  2. قسمت رویی نان بربری را خیس کنید و آب اضافی آن را کاملاً بگیرید.
  3. در ظرفی بزرگ، سیب‌زمینی له‌شده، نان خیس‌شده، گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ، ادویه‌ها و پیاز آب‌گرفته را با هم مخلوط کنید.
  4. مواد را به‌خوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.
  5. مقداری از مواد را بردارید و در کف دست شکل کتلت بدهید.
  6. کتلت‌ها را در سبوس نان بربری بغلتانید تا سطح آن‌ها کاملاً پوشانده شود.
  7. در تابه‌ای روغن را داغ کنید و کتلت‌ها را سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
  8. کتلت‌های لذیذ را با نان، گوجه‌فرنگی، خیارشور و سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان!


راز خوشمزگی کتلت لاهیجانی در چیست؟

این غذا با استفاده از سبوس نان بربری تهیه می‌شود که طعمی متفاوت و دلچسب به کتلت‌ها می‌بخشد. همچنین، وجود ادویه‌های متنوع و سبوس به ارزش غذایی آن اضافه می‌کند. کتلت لاهیجان یکی از غذاهای اصیل و سنتی شمال ایران است که طعم بی‌نظیر آن شما را شگفت‌زده می‌کند.

ویژگی‌های خاص کتلت لاهیجان:
این غذا با استفاده از سبوس نان بربری تهیه می‌شود که طعمی متفاوت و دلچسب به کتلت‌ها می‌بخشد. همچنین، وجود ادویه‌های متنوع و سبوس به ارزش غذایی آن اضافه می‌کند. کتلت لاهیجان یکی از غذاهای اصیل و سنتی شمال ایران است که طعم بی‌نظیر آن شما را شگفت‌زده می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست