طرز تهیه کتلت لاهیجان
مواد لازم:
طرز تهیه کتلت لاهیجان
مواد لازم برای طرز تهیه کتلت لاهیجان
- سیبزمینی: 2 عدد
- گوشت چرخکرده: 200 گرم
- پیاز: 1 عدد
- نان بربری: 2 عدد
- سبوس نان بربری: 1.5 لیوان
- تخممرغ: 1 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن و ادویه کاری: به مقدار لازم
طرز تهیه:
طرز تهیه کتلت لاهیجان
طرز تهیه کتلت لاهیجان با طعمی متفاوت
- سیبزمینیها را در آب بجوشانید و بعد از پخت کامل، بگذارید خنک شوند. سپس آنها را به خوبی له کنید.
- قسمت رویی نان بربری را خیس کنید و آب اضافی آن را کاملاً بگیرید.
- در ظرفی بزرگ، سیبزمینی لهشده، نان خیسشده، گوشت چرخکرده، تخممرغ، ادویهها و پیاز آبگرفته را با هم مخلوط کنید.
- مواد را بهخوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.
- مقداری از مواد را بردارید و در کف دست شکل کتلت بدهید.
- کتلتها را در سبوس نان بربری بغلتانید تا سطح آنها کاملاً پوشانده شود.
- در تابهای روغن را داغ کنید و کتلتها را سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
- کتلتهای لذیذ را با نان، گوجهفرنگی، خیارشور و سس دلخواه سرو کنید.
نوش جان!
راز خوشمزگی کتلت لاهیجانی در چیست؟
این غذا با استفاده از سبوس نان بربری تهیه میشود که طعمی متفاوت و دلچسب به کتلتها میبخشد. همچنین، وجود ادویههای متنوع و سبوس به ارزش غذایی آن اضافه میکند. کتلت لاهیجان یکی از غذاهای اصیل و سنتی شمال ایران است که طعم بینظیر آن شما را شگفتزده میکند.
ویژگیهای خاص کتلت لاهیجان:
این غذا با استفاده از سبوس نان بربری تهیه میشود که طعمی متفاوت و دلچسب به کتلتها میبخشد. همچنین، وجود ادویههای متنوع و سبوس به ارزش غذایی آن اضافه میکند. کتلت لاهیجان یکی از غذاهای اصیل و سنتی شمال ایران است که طعم بینظیر آن شما را شگفتزده میکند.