پنکیک سیب زمینی با شیره

پنکیک سیب زمینی با شیره
مواد لازم برای تهیه پنکیک سیب زمینی با شیره
1- سیب زمینی 150گرم 2- ارد 2 قاشق غذا خوری 3- روغن ذرت یا افتاب گردان3 قاشق غذا خوری
4-تخم مرغ زده شده 2 عدد 5-نمک 1 قاشق چایخوری 6- شیره مربا یا شیره معمولی به میزان لازم
پنکیک سیب زمینی با شیره
طرز تهیه پنکیک باشیره
این غذای مقوی را می توانید هم به عنوان یک عصرانه یاشامی سبک در زمستان تهیه ونوش جان کنید .
1-ابتدادسیب زمینی هارو پوست کنده وخوب بشویید ودر کاسه ای بزرگ رنده کنید .تخم مرغ ارد ونمک را به آن اضافه کنید فر را روی110 درجه سانیگراد گرم کنید.
2-ماهیتابه تفلونی را به قطر 25 سانتیمتر روی حرارت بگذارید .کمی از روغن رادر آن بریزید از مایه سیب زمینی 4 قاشق غذا خوری سر پر درون ماهیتابه بریزید وبا پشت قاشق کاملا پهن کنید .
3-یکطرف پنکیک را بهمدت 3 دقیقه سرخ کنید سپس آن رابرگردانید تا سمت دیگر نیز به مدت 3 دقیقه برشته وطلایی شود پنکیک ها روروی بشقابی که کف آن دستمال کاغذی ضخیمی گذاشته ایدقرار دهید وبعد به سینی فر منتقل کرده تا گرم باقی بماند .
4-باقیمانده مواد را همبه همین تر تیب سرخ کنید در انتها شیره را که بهتر است گرم باشد را روی پنکیک ها بریزید .
نوش جان