این خورشت هم با گوشت درست میشود.هم با مرغ ویا بوقلمون
ابتدا یک عدد پیاز متوسط را خورد ودر روغن تفت میدهیم بعد که پیاز ها کمی تفت خورد گوشت را به ان افزوده وتفت میدهیم وبعد نمک /فلفل/زرد چوبه را افزوده وتفت داده وبه مقدار لازم اب اضافه میکنیم واجازه می دهیم گوشت بپزد .در ماهی تابه اسفناج های خورد شده را ریخته ومقداری که ابش جمع شد روغن افزوده وتفت میدهیم.و به قابلمه گوشت اضافه کرده ومخلوت میکنیم.بعد از یک ربع الو های که خیس کرده بودیم را نیز به عنوان چاشنی خورشت در قابلمه ریختهواگر احساس کردید چاشنیش کماست مقداری ابغوره نیز اضافه کنید وبعد از 30 دقیقه بعد سرو کنید . نوش جان