قورمه زردک(غذای محلی شهر کرد )

مواد لازم:
قورمه زردک(غذای محلی شهر کرد )
1-هویج ایرانی 4عدد
2-لوبیا سفید یک ونیم پیمانه
3-گندم یک ونیم پیمانه
4-پیاز حدودا 4تا5 عددبزرگ
5- زردچوبه نمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
قورمه زردک(غذای محلی شهر کرد )
طرزتهیه قرمه زرد ک لرستانی
ابتدا لوبیا سفید وگندماز شب قبل خیس کردهوکنار می گذاریم
لوبیا وگندم از شب قبل خیس خورده را در یک قابلمه ریخته واجازه میدهیم نیم پز شود بعد هویچها را که به صورت نگینی خورد کرده ایم را اضافه کرده ودر قابلمه را میگذاریم تا بپزن.
پیازهارا خورد کرده وسرخ میکنیم وبا مقداری زردچوبه تفت میدهیم
لوبیاوگندم وهویچ پخته شده را می کوبیم ونصف بیشتر پیاز داغ ها را با مواد کوبیده شده مخلوط کرده ونمکوفلفل البته فلفل به دلخواه است حسابی مخلوط میکنیمودر ظرف سرو میریزیم واز یقیه پیاز داغ برای تزیینش استفاده میکنیم..
نوش جان