[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDglQjclRDglQjElRDglQjIlMjAlRDglQUElRDklODclREIlOEMlRDklODclM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]
طرز تهیه چای میوه نسترن
- کتری یا چایساز را تا سطح نیم لیتر از آب پر کنید و اجازه دهید آب جوش بیاید.
- آب جوش را در قوری بریزید و 15 عدد میوه نسترن را به آن اضافه کنید.
- دمای صفحه گرمکننده را روی 85 درجه سانتیگراد تنظیم کرده و به مدت 15 دقیقه صبر کنید.
- سپس دمای گرمکننده را به 65 درجه کاهش دهید و یک ساعت دیگر صبر کنید.
- در مرحله آخر، دما را به 55 درجه تنظیم کرده و اجازه دهید چای برای 2 ساعت دم بکشد.
- چای میوه نسترن آماده سرو است.
نوش جان