چای سبز | دمنوش گیاهی
بهترین نوع چای سبز از اولین چینهای بهاری بهدست میآید و بهصورت دستی فرآوری میشود. به این چای، چای غیرتخمیری هم میگویند، زیرا عناصر طبیعی برگ چای را حفظ میکند. روش سنتی تولید چای سبز شامل مراحل پژمرده کردن، گرم کردن، مالش و خشک کردن برگهای تازه است. پس از چیدن، برگها را پهن میکنند تا در آفتاب خشک شوند یا به مدت 2 ساعت در حرارت زیاد قرار میدهند. سپس برگها را داغ میکنند تا از اکسید شدن جلوگیری شود و تازگی آنها حفظ گردد و در نهایت برگها به شکلهای مختلف پیچیده و خشک میشوند.
نکته: برای حفظ تازگی و عطر چای سبز، آن را در ظرف تیره و در محل تاریک و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.