سیب زمینی داغ با سس سرد پنیر

[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDklODUlRDklODglRDglQTclRDglQUYlMjAlRDklODQlRDglQTclRDglQjIlRDklODUlM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]
مواد لازم برای سیب زمینی داغ با سس سرد پنیر
- سیب زمینی کوچک استانبولی 1 کیلو گرم
- پنیر معمولی 155گرم
- فلفل قرمز کمی
- پنیر سفید وبسیار نرم وبدون نمک 250 گرم
- خامه 5 قاشق غذا خوری
- برگ موسیر تازه برای تزیین 2 قاشق غذا خوری
- نمک به مقدار لازم
[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDglQjclRDglQjElRDglQjIlMjAlRDglQUElRDklODclREIlOEMlRDklODclM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]
طرز تهیه سیب زمینی داغ با سس سرد پنیر
- سیب زمینی ها را در زیر آب سرد خوب بشویید وبگذارید در آبی که به آن کمی نمک اضافه کرده اید بپزد وکاملا مغز پخت شود
- آب زیادی را خالی کنید و بگذارید سیب زمینی ها در قابلمه را حوله ای تمیز بیندازید تا گرمای آن را حفظ کند .
- برای تهیه سس پنیر بدون نمک را در کاسه ای بریزید و پنیر سفید معمولی .خامه .فلفل قرمز و برگ های موسیر تازه به آن بیفزایید
- سیب زمینی ها را به ظرفی که از قبل گرمکرده اید منتقل کنید .سس را روی آن بریزید وبلافاصله برسر سفره بیاورید .
- در صورت تمایل باپاشیدن فلفل قرمز یا پودره فلفل دلمه ای آن را تزیین کنید
- مدت اماده سازی 40 دقیقه
نوش جان
