خورشت گوجه سبز

خوروشت گوجه سبز
[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDklODUlRDklODglRDglQTclRDglQUYlMjAlRDklODQlRDglQTclRDglQjIlRDklODUlM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]

مواد لازم برای خورشت گوجه سبز

1-گوشت گوسفندی یا گوساله 250 گرم

2-تره وجعفری سرخ شده 200 گرم

3- گوجه سبز 200گرم

4- نوک /فلفل/زرد چوبه به مقدار لازم

5- پیاز 1 عددمتوسط

6- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDglQjclRDglQjElRDglQjIlMjAlRDglQUElRDklODclREIlOEMlRDklODclM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]

طرز تهیه خورشت گوجه سبز؛ خوشمزه، ترش و مجلسی

ابتدا پیاز ها را خلالی خورد کرده ودر روغنتفت می دهیم گوشت را اضافه وآن را نیز همراه پیاز تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد سپس 3 لیوان آب اضافه کردهوزمان می دهیم تا بپزد البته به گوشت وپیاز زرد چوبه وکمی نمک وفلفل میزنیم

بعداز 3ساعت نعنا جعفری سرخ شده را همراه گوجه سبز ها اضافه کرده واجازهمی دهیم خورشت ما جا بیفتد .زمانی که خورشت ماجا افتاد آماده سرواست که همراه برنج سرومیشود .

نوش  جان

انواع خورشت های ایرانی

خواص گوجه سبز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست