خورشت تره کردی

[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDklODUlRDklODglRDglQTclRDglQUYlMjAlRDklODQlRDglQTclRDglQjIlRDklODUlM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]
مواد لازم برای تهیه خورشت تره کردی خوشمزه (برای ۴ نفر)
- گوشت گوسفندی یا گوساله: ۲۵۰ گرم
- تره: ۳۰۰ گرم (خرد و سرخ شده)
- شنبلیله: حدود ۵۰ گرم (سرخ شده)
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- لوبیا سفید: ۱۵۰ گرم
- لیمو عمانی: ۴ عدد
- روغن، نمک، فلفل و گرد لیمو: به مقدار لازم
[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDglQjclRDglQjElRDglQjIlMjAlRDglQUElRDklODclREIlOEMlRDklODclM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]
طرز تهیه خورشت تره کردی با طعمی متفاوت
فوت و فنهای خوشطعم کردن خورشت تره کردی
- ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
- گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- لوبیا سفید را که از شب قبل خیس کردهاید به قابلمه اضافه کنید و همراه زردچوبه و مقدار مناسبی آب، اجازه دهید گوشت و لوبیا حدود ۳ ساعت بهخوبی بپزند.
- پس از پخت گوشت و لوبیا، تره سرخ شده، شنبلیله سرخ شده، لیمو عمانی، نمک، فلفل و گرد لیمو را به قابلمه اضافه کنید.
- خورشت را روی شعله کم بگذارید تا بهآرامی جا بیفتد و عطر و طعم مواد بهخوبی با هم ترکیب شوند.
- پس از جا افتادن، خورشت تره کردی را همراه برنج داغ سرو کنید.
ویژگیهای خورشت تره کردی
- این خورشت با عطر و بوی بینظیر خود یکی از غذاهای محلی استان کردستان است.
- طعم تره تازه در کنار لیمو عمانی، تجربهای خاص و دلنشین ایجاد میکند.
- شباهت زیادی به خورشت قرمه سبزی دارد اما با طعم متفاوت.
- مناسب برای فصلهای سرد سال و مجالس خانوادگی.
نوش جان!
