کوفته باقالا

[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDklODUlRDklODglRDglQTclRDglQUYlMjAlRDklODQlRDglQTclRDglQjIlRDklODUlM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]
مواد لازم برای کوفته باقالا (مخصوص شهر اصفهان )
- گوشت چرخکرده: 400 گرم
- سبزی معطر (تره، شوید، ترخون، مرزه، ریحان): 1 لیوان
- برنج: 1 پیمانه
- باقالای سبز: 200 گرم
- آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
- شوید خشک: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز: 2 عدد
- تخممرغ: 1 عدد
- ادویه (نمک، فلفل سیاه، زردچوبه): به مقدار لازم
- مواد داخل کوفته (گردو، آلو، زرشک، پیاز داغ، کشمش): به میزان دلخواه
[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDglQjclRDglQjElRDglQjIlMjAlRDglQUElRDklODclREIlOEMlRDklODclM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]
طرز تهیه کوفته باقالا
- آمادهسازی برنج و باقالا:
ابتدا برنج را نیمپز کرده و کمی که نرم شد، باقالای سبز را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش کوتاه، مخلوط را آبکش کنید. - آمادهسازی مواد کوفته:
در یک کاسه بزرگ، پیاز رندهشده، گوشت، سبزیهای معطر، آرد نخودچی، برنج، باقالا، تخممرغ و ادویهها را کاملاً مخلوط کنید. مواد را ورز دهید تا خمیر چسبنده و یکدستی حاصل شود. - شکلدهی کوفتهها:
به اندازه یک گردوی بزرگ از مواد برداشته، داخل آن را با موادی مثل گردو، آلو، یا زرشک پر کنید. سپس مواد را به شکل توپهای کوچک درآورید. - پخت کوفتهها:
در قابلمهای مناسب، پیاز داغ کرده و رب گوجهفرنگی و ادویه اضافه کنید. مقداری آب اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید. سپس کوفتهها را با دقت داخل قابلمه قرار دهید. درِ قابلمه را نیمهباز بگذارید و اجازه دهید حدود 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. - نکته مهم:
درِ قابلمه را کاملاً نبندید تا کوفتهها ترک نخورده و سالم بمانند. - پیشنهاد به هنگام سرو:
کوفتههای خوشمزه را همراه با نان یا برنج میل کنید.
نوش جان!
