پوره سیب زمینی با سیر و گردو

پوره سیب زمینی با سیر و گردو
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی با سیر وگردو
- سیب زمینی 750 گرم
- آرد 8 قاشق غذا خوری
- سرکه سفید 2 قاشق غذا خوری
- کدوخورشتی 750 گرم
- گردودرشت خورد شده 60 گرم
- روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
- نمک2 قاشق چای خوری ویک شاخه جعفری وچند ورقه گوجه فرنگی برای تزیین .
پوره سیب زمینی با سیر و گردو
طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر وگردو
1-سیب زمینی ها را پوست گرفته “به صورت درشت خرد کنید وبگذارید در آبی که به آن قدری نمک اضافه کرده اید به مدت 25-30 دقیقه پخته شود.
2 – در این فاصله سر وته کدوها را ببرید واز طول آنها را به قطر 1 سانتیمتر ورقه ورقه کنید .
3 -آرد ونیمی از نمک و فلفل رادر بشقاب گودی ریخته خوب مخلوط کنید .کدوها را دانه دانه در این مخلوط بغلتانید تا پشت وروی آن کاملا به آرد آ غشته شود.
4 -نیمی از روغن را در ماهیتابه تفلونی داغ کنید .کدوها را دانه دانه درروغن سرخ کنید تا هر دو طرف آن کاملا طلایی شود.سپس آنها را روی دستمال کاغذی ضخیم بگذارید .تا روغن اضافی آن گرفته شود.ظرف کدوها سرخ شده را در فر قرار دهید تا گرم بماند .
5 – سیب زمینی ها را از آب خارجکرده وبکوبید.باقیمانده روغن را به آن اضافه کنید . نمک وفلفل را نیز به میزان دلخواه به آن بیفزایید :سیر “گردو وسرکه را هم با آن مخلوط کنید .
6 – سیب زمینی ها را دوباره روی آتش بگذارید ومرتب بهم بزنید .در آخر آن را همراه کدوها ی سرخ شده بر سر سفره ببرید . برای تزیین هم می توانید از جعفری وگوجه فرنگی استفاده کنید .
نوش جان