چای رزماری (اکلیل کوهی)

چای اکلیل کوهی (رزماری ) - Rosemary tea
طرز تهیه:

چای رزماری (اکلیل کوهی)

طرز تهیه چای اکلیل کوهی یا رزماری

ابتدا کتری را پراز آب رده واجازه میدهیم کاملا ب جوش بیاید .

سپس در صافی 2 قاشق غذا خوری از چای اکلیل کوهی ریخته ودر قوری قرار داده ورویش را با آب جوشیده پر کرده و حدودا 15 دقیقه زمان می دهیم تا دم بکشد .

نوش جان

ویژگی های :

چای رزماری (اکلیل کوهی)

ویژگی چای اکلیل کوهی یا رزماری

این گیاه مقوی اعصاب /ادرار آور /پاککننده ریه ها /تسکین دهنده درد کبدی وبرای تنگی نفس /بیماری های عصبی وتشنج /تقویت معده وبدن ضد عفونت کلیه / صفرا /بلغم /دلهره /اضطراب /آسم /زکام /سیاه سرفه /درد های رما تیسمی استخوان وکمر /سنگ کلیه ومثانه /کیسه صفرا / میگرن //بی خوابی وغلظت خون مفید است .

فهرست