کباب تابه ترش

کباب تابه ترش
مواد لازم برای کباب تابه ای ترش
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- گردوآسیاب شده 150گرم
- پیاز 2 عدد
- سیر 3 حبه
- رب انارورب گوجه به مقدار لازم
- کره /نمک /فلفل به مقدار لازم
کباب تابه ترش
طرز تهیه کباب تابه ای
ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل ظرف ریخته وپیاز رنده شده وآبش رو گرفته را همراه گردوی آسیاب شده ونمک وفلفلکامل مخلوط میکنیم .
در ماهیتابه کره را کامل به تمام قسمتهای ماهتابه کشیدوچرب میکنیم وگوشت را در کف ماهیتابه پهن کرده وبا کفگیر برش های عرضی روی گوشت میدهیم و اجازه میدهیم تا یک طرف آن کاملا سرخ شود .وبعد از سرخ شدنگوشت را برگردانید تا روی دیگر نیز سرخ شود.
در زمانی که گوشت در حال سرخ شدن است در یک ظرف دیگر یکعدد پیاز را همراه سیر رنده میکنیم واجازه میدهیم کمی طلایی شود بعد رب کوجه ورب انار را همراه کمی نمک وفلفل تفت داده وحدودا یکتا یک ونیم لیوان آّب میریزیم تا جوش بیاید وقتی که سس ما جوش امد به روی گوشت ریخته باز حدودا 20دقیقه زمان داده تا سس به خورد گوشت رفته وآماده سرو شود بعد از آماده شدن در ظرف مخصوص سروریخته وهمراه برنج سرومیکنیم .
نوش جان