سیب زمینی قاشقی

مواد لازم:
سیب زمینی قاشقی
- موادلازم برای تهیه سیب زمینی قاشقی
- سیبزمینی 1 کیلو
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سفید 1/4 قاشق چای خوری
- آب حدود 3 لیتر
- پنیر پیتزای رنده شده 75 گرم
- جعفری خورد شده 1 قاشق غذا خوری سر پر
- ارد 12قاشق غذا خوری
- تخم مرغ 3 عدد
- مرزنجوش خشک 1/4 قاشق چایخوری
- نمک 2 قاشق
- کره یا مارگارین 45 گرم
- حلقه های زیتون سیاه وپیاز وگوجه فرنگی وکاهو برای تزیین
طرز تهیه:
سیب زمینی قاشقی
طرز تهیه سیب زمینی قاشقی
- سیب زمینی ها رو پوست گرفته خوب بشویید سپس فطعه قطعه کنید .اب را در قابلمه ای جوش اورده کمی نمک به ان اضافه کنید .سیب زمینی ها را داخل ان بریزید وبگذارید تا کاملا پخته ونرم شود سبس اب زیادی قابلمه را خالی کنید وسیب زمینی ها را خوب له کنید وبگذارید قدری خنک شود.
- ارد 1قاشق چای خوری نمک زرده های تخم مرغ .فلفل.ومرزنجوش را به ان اضافه کنید .
- برای پختن سیب زمینی قاشقی اب را در قابلمه ای بزرگجوش بیاورید وقدری نمک به ان اضافه کرده .فر را روی 200درجه سانتیگراد گرم کنید .ظرفی را که قطر ان 25 سانتیمتر است با کره یا مارگارین جرب کنید.
- با استفاده از دو قاشق غذا خوری خیس مخلوط سیب زمینی ها رابه شکل بیضی دراوردهوان را اهسته در ظرف ابی که روی گاز است بیندازید(اب نباید در حال جوش باشد )زمانی کخ سیب زمینی خودش را بهطرف سطح اب بالا امد ان را با کفگیر ازآب خارج کنیدوروی بشقابی که کف آن چند لایه دستمال کاغذی گذاشته اید قرار دهید تا آب آن گرفته شود .
- سپس سیب زمینی ها را به ظرفی که قبلا چرب کردهاید منتقل کرده روی آن پنیر بپاشید و در چند نقطه آنکره یا مارگارین بگذارید .در انتها جعفری های خرد شده را روی آن بپاشید ظرف رابه مدت 10 تا 15 دقیقه درفر قرار دهیدتا روی آن کاملا طلایی شودغذا را تزیین کنید وگرم بر سر سفره ببرید.
نوش جان