پنکیک سیب زمینی با شیره

Potato pancakes with syrup - پنکیک سیب زمینی با شیره
مواد لازم:

پنکیک سیب زمینی با شیره

مواد  لازم برای تهیه پنکیک سیب زمینی با شیره

1- سیب زمینی 150گرم    2- ارد 2 قاشق غذا خوری   3- روغن ذرت یا افتاب گردان3 قاشق غذا خوری

4-تخم مرغ زده شده 2 عدد   5-نمک 1 قاشق چایخوری  6- شیره مربا یا شیره معمولی به میزان لازم

طرز تهیه:

پنکیک سیب زمینی با شیره

طرز تهیه پنکیک باشیره

این غذای مقوی را می توانید هم به عنوان یک عصرانه یاشامی سبک در زمستان تهیه ونوش جان کنید .

1-ابتدادسیب زمینی هارو پوست کنده وخوب بشویید ودر کاسه ای بزرگ رنده کنید .تخم مرغ ارد ونمک را به آن اضافه کنید فر را روی110 درجه سانیگراد گرم کنید.

2-ماهیتابه تفلونی را به قطر 25 سانتیمتر روی حرارت بگذارید .کمی از روغن رادر آن بریزید از مایه سیب زمینی 4 قاشق غذا خوری سر پر درون ماهیتابه بریزید وبا پشت قاشق کاملا پهن کنید .

3-یکطرف پنکیک را بهمدت 3 دقیقه سرخ کنید سپس آن رابرگردانید تا سمت دیگر نیز به مدت 3 دقیقه برشته وطلایی شود پنکیک ها روروی بشقابی که کف آن دستمال کاغذی ضخیمی گذاشته ایدقرار دهید وبعد به سینی فر منتقل کرده تا گرم باقی بماند .

4-باقیمانده مواد را همبه همین تر تیب سرخ کنید در انتها شیره را که بهتر است گرم باشد را روی پنکیک ها بریزید .

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست