[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDglQjclRDglQjElRDglQjIlMjAlRDglQUElRDklODclREIlOEMlRDklODclM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]
متن ویرایششده
طرز تهیه چای یخ
- کتری یا چایساز را از آب پر کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید.
- یک پیمانه چای خشک را داخل صافی قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید.
- قوری را به مدت 5 دقیقه روی گرمخانه با دمای حدود 85 درجه قرار دهید تا چای بهخوبی دم بکشد.
- سپس چای را در لیوان ریخته و مقداری آب سرد یا قالب یخ به همراه چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
- برای جلوگیری از رقیق شدن چای، میتوانید از قالبهای یخ تهیهشده از چای دمکرده که از قبل در فریزر قرار دادهاید، استفاده کنید.
چای یخ شما آماده است؛ نوش جان!