چای یخ (ICE TEA)

iced-tea-recipe - طرز تهیه چای یخ
طرز تهیه:

چای یخ (ICE TEA)

متن ویرایش‌شده

طرز تهیه چای یخ

  1. کتری یا چای‌ساز را از آب پر کرده و صبر کنید تا آب جوش بیاید.
  2. یک پیمانه چای خشک را داخل صافی قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید.
  3. قوری را به مدت 5 دقیقه روی گرم‌خانه با دمای حدود 85 درجه قرار دهید تا چای به‌خوبی دم بکشد.
  4. سپس چای را در لیوان ریخته و مقداری آب سرد یا قالب یخ به همراه چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
  5. برای جلوگیری از رقیق شدن چای، می‌توانید از قالب‌های یخ تهیه‌شده از چای دم‌کرده که از قبل در فریزر قرار داده‌اید، استفاده کنید.

چای یخ شما آماده است؛ نوش جان!

ویژگی های :

چای یخ (ICE TEA)

خواص و نکات چای یخ

  • رفع عطش: گزینه‌ای ایده‌آل برای روزهای گرم تابستانی.
  • تقویت متابولیسم: ترکیب آبلیمو با چای، باعث تقویت هضم و شادابی می‌شود.
  • کاهش کافئین: خنک‌کردن چای دم‌کرده باعث کاهش غلظت کافئین آن می‌شود و برای عصرها مناسب‌تر است.
فهرست