چای گزنه

چای گزنه
[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDglQjclRDglQjElRDglQjIlMjAlRDglQUElRDklODclREIlOEMlRDklODclM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]

طرز تهیه چای گزنه

کتری را از آب پر کرده اجازه می دهیم به جوش بیاید بعد در صافی قوری 1 قاشق غذا خوری چای گزنه ریخته و قوری را از آب جوش پر کرده وحدود ا 40 دقیقه زمان داده تا دم بکشد .سپس در فنجان ریخته ومیل کنید .

نوش جان

[vc_raw_html css=”%7B%22default%22%3A%7B%22color%22%3A%22%23ffffff%22%2C%22background-color%22%3A%22%23319356%22%2C%22border-radius%22%3A%2210px%22%7D%7D”]JTNDZGl2JTIwJTIwY2xhc3MlM0QlMjJ0aXRsZXMlMjIlM0UlRDklODglREIlOEMlREElOTglREElQUYlREIlOEMlMjAlRDklODclRDglQTclREIlOEMlMjAlM0ElNUJ1c19wb3N0X3RpdGxlJTVEJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html]

ویژگی های چای گزنه

کاهش دهنده ی ورم های سخت /چاق کننده بدن /باز کنندهی انسداد کبد وطحال /پاککننده ی ریه ومعده /کاهش دهنده ی قند خون / کاهش دهنده ی غلظت خون /چربی /صفرا وبلغم /درمان کننده ی سنگ کلیه /سرطان /امراض کلیوی /خونریزی /ریزش مو /خستگی /انگل وکرم روده

فهرست